Erlend (26) fra Jessheim – “En flott mulighet til å komme seg ut, og bort fra TV-titting i sofaen”

Det er noe helt eget ved å tilbringe en natt ute i naturen. Å sovne under stjernehimmelen og våkne til lyden av fuglekvitter. Det er jo tross alt en grunn til at telt- og campingturer er så populære som de er i Norge. Men hva om denne opplevelsen kunne blitt tatt til et nytt nivå? Hva om teltet ikke stod på bakken, men hang over bakken? Svevetelt eksisterer nemlig, og det å overnatte i svevetelt blir mer og mer populært etter hvert som tiden går. Det er det en god grunn til.

Bare spør Erlend (26) fra Jessheim, som fikk gavekort på Natt i svevetelt av sin forlovede til bursdagen!

Tror du gaven falt i smak?

“En flott mulighet til å komme seg ut, og bort fra TV-titting i sofaen”

“Jeg fikk opplevelsen av min forlovede, Marcela, i anledning min fødselsdag. Vi delte denne opplevelsen sammen,” forteller Erlend. “Vi er glade i turer og opplevelser begge to. Noen ganger er det mindre utflukter i byen, restaurantbesøk, hotellopphold, eller turer i skog og mark med eget telt eller hengekøye.”

“Akkurat denne opplevelsen var en flott mulighet til å komme seg ut, bort fra hverdagen, hus, plikter og TV-titting i sofaen,” innrømmer han. 

“Jeg satte veldig pris på muligheten til å kunne teste ut et ordentlig svevetelt uten å måtte kjøpe det selv. Og det å komme til ferdig oppsatt telt er jo heller ikke feil når man skal kose seg utendørs,” legger han til med et glimt i øyet.

Jeg syns ikke det høres feil ut i det hele tatt – gjør du?

“Det beste var helt klart å bruke kvalitetstid med min kjære uten distraksjoner”

“Det beste med opplevelsen var helt klart å bruke kvalitetstid med min kjære, lage god mat sammen ute, og nyte selskapet uten distraksjoner. Minnene jeg sitter igjen med er bålkosen på kvelden, og det det å ligge komfortabelt i frisk luft og lytte til lydene i skogen,” sier Erlend videre, og smiler bredt.

“Jeg er veldig fornøyd med å få alle former for opplevelser i gave! Det er i grunnen det jeg setter mest pris på,” innrømmer han. 

“De fleste har sine materielle behov dekket fra før. Har man behov for noe, så kjøper man det stort sett selv. En opplevelse kan deles og den varer i mange tilfeller lenger enn tradisjonelle gaver,” fortsetter han.

Det har du helt rett i, Erlend!

“Jeg har gitt bort opplevelser i gave mange ganger før, og kommer til å gjøre det igjen. Det slår veldig sjeldent feil med opplevelser,” legger han til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en eventyrlig overnatting? Da er opplevelsen, Natt i svevetelt det perfekte alternativet! Overrask en du er glad i med den ultimate overnattingsopplevelsen blant trærne! Å sove i telt – svevende over bakken – er noe helt utenom det vanlige. Dette er absolutt en opplevelse som sent vil glemmes!

  • En natt i svevetelt for to personer
  • Nyt en uforglemmelig natt med førsteklasses utsikt til naturen
  • En friluftsopplevelse helt utenom det vanlige

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av