Elin (70) fra Haugesund fikk en eventyrlig bursdagsgave

Tenk deg å være omgitt av et vakkert vinterlandskap. Solen skinner ned på den glitrende snøen, og trærne er dekket i myke lag med hvitt. Ikke bare er du omgitt av nydelig natur, men du deler denne fantastiske opplevelsen med menneskets beste venn – flere av dem!

Kan du tenke deg til hvilken opplevelse jeg snakker om?

Det er selvfølgelig Hundekjøring deluxe. Elin (70) fra Haugesund kan hvert fall bekrefte at det er en opplevelse man absolutt bør prøve!

“Flott opplevelse i nydelig vintervær”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Hundekjøring deluxe av søsken og svigerinner til 70-årsdagen min,” forteller Elin. “Det var en virkelig flott opplevelse i nydelig vintervær. Det beste var å kjøre hundespann i fine omgivelser og max vær. Jeg elsker friluftsliv og dyr!”

Kjenner du noen som er like glad i friluftsliv og dyr som Elin?

“Jeg sitter igjen med mange gode minner fra selve turen. Det var god atmosfære, hyggelige deltakere og en trivelig fører fra Geilo Husky,” fortsetter hun.

“Opplevelser er det vi i familien gir hverandre”

“Å få en opplevelse i gave er kjempeflott for meg, da jeg har nok av ting og tang,” sier hun lattermildt. 

Noen som kan kjenne seg igjen med akkurat det?

Når Elin får spørsmål om en opplevelse er noe hun kunne tenke seg å gi bort i gave selv, nøler hun ikke. “Så absolutt!! Det er det vi i familien gir hverandre,” avslutter hun med et stort smil.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en givende gave utenom det vanlige? Da er opplevelsen Hundekjøring deluxe midt i blinken! Her får mottaker oppleve norsk vinternatur på en spektakulær måte på en slede trukket av nydelige hunder. Dette er den perfekte gaven for en god venn, et kjært familiemedlem eller en kjæreste som er glad i turer og hunder. Her er det bare å lene seg tilbake og la hundene gjøre jobben mens man nyter nærkontakt med dyr og natur.

  • En vakker tur som går over 10-20 kilometer
  • Man får både kjøre selv og være passasjer
  • Turen ledes av en erfaren og lidenskapelig hundefører
  • Se frem til en ekstraordinær naturopplevelse i det beste selskap

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av