Elin (36) fra Trondheim fikk total avslapning i julegave av samboeren

Alle har godt av å senke skuldrene fra tid til annen, og unne seg selv litt luksus og egentid. Men det er lettere sagt enn gjort i en travel hverdag. Å sette seg selv først og fokusere på egenpleie blir sjeldent prioritert, til tross for viktigheten av akkurat det. 

Kjenner du noen som passer beskrivelsen?

Da bør du gjøre som samboeren til Elin (36) fra Trondheim. Han ga henne nemlig et gavekort på Spapakke klassisk i julegave!

“Det beste var at jeg var helt alene uten barn”

“Jeg fikk gavekort på Spapakke klassisk av samboeren min til jul. Opplevelsen var veldig fin!” innleder Elin. “Jeg slet litt med å få bestilt meg time. Forsøkte å kontakte bedriften i januar, uten å få svar. Sendte en gang til i april, så ringte jeg for å sette opp time.”

“Jeg har ikke hatt særlig rom til selvpleie de siste to årene, så det var godt. Det beste var at jeg var helt alene uten barn. Massasjen og ansiktspleien var flott,” innrømmer Elin med et smil. 

Er det lenge siden du unnet deg litt selvpleie?

“Å få en opplevelse i gave var veldig stas”

“Jeg sitter igjen med en følelse av total avslapning, og jeg synes det var veldig stas å få en opplevelse i gave. Å få opplevelser er jo veldig fint,” sier hun entusiastisk.

“Å gi bort en opplevelse er absolutt noe jeg kunne tenkt å gjøre selv. Det er unikt og spennende, og det slår et vanlig gavekort,” legger hun til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som har alt? Da vil opplevelsen Spapakke klassisk være den perfekte gave! Denne gaven inneholder en deilig ansiktsbehandling som tilfører huden fuktighet og glød, etterfulgt av en avspennende massasje. Dette er opplevelsen som byr på nytelse og velvære!

  • 50-60 minutters behandling totalt
  • Velværende ansiktsbehandling med massasje
  • Nytelse og avkobling i en behagelig atmosfære
  • Uføres av profesjonell massør

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av