Christoffer (42) fra Ålesund – “Flyturen var fantastisk”

De aller fleste har vel kjent på suget i magen i det et fly letter fra bakken. Uavhengig av hvor man er på vei og hva man skal der, er ikke det en følelse man kommer foruten. Men hva om det var mulig å ta den følelsen til et nytt nivå? Hva om man i tillegg til å føle det suget i magen, også fikk se hele flyturen fra cockpiten? 

Kan du se for deg den frihetsfølelse det ville gitt?

Med et gavekort på opplevelsen Pilot for en dag blir akkurat det mulig. Bare spør Christoffer (42) fra Ålesund, som fikk opplevelsen i bursdagsgave av kona.

“Flyturen var fantastisk”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen av min kone til min 42-årsgave. Hele opplevelsen, fra kommunikasjon med pilot før reise, langs med og etterpå var meget god.Og flyturen var fantastisk,” gliser Christoffer.

“Vi fløy fra Hovden flyplass, via Sæbø, Hjørundfjorden og til Ålesund på den beste dagen i påsken. Det beste med reisen var å få oppleve Sunnmørsalpene på nært hold,” fortsetter han.

Kjenner du noen som ville ønsket å prøve seg som pilot?

“Opplevelser som dette er den beste gaven jeg kunne ha fått”

“Jeg sitter igjen med kun gode minner. Opplevelsen av å se deler av Sunnmøre i et mindre fly var fantastisk. Tryggheten var også god!” sier han berømmende.

“Hva skal man gi til «de som har alt»? Opplevelser som dette er den beste gaven jeg kunne ha fått. I tillegg har jeg også fått flere opplevelser i gave gjennom dere i etterkant, da jeg har fått luftballongflyvning i Gøteborg som antakeligvis blir en opplevelse i minneboken,” fortsetter Christoffer, og det er tydelig at han gleder seg allerede.

Blir du inspirert til egne gaver?

“Selve Pilot for en dag-opplevelsen vil jeg sterkt anbefale til de fleste, og det er noe jeg vil gi i gave videre! Uten tvil!,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Pilot for en dag gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. en halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av