Christine overrasket kjæresten med en opplevelse han aldri vil glemme

Det å sette seg bak rattet på ikke en, men to helt rå sportsbiler er for mange en drøm som virker uoppnåelig. At det å kunne høre lyden av to illsinte motorer up close and personal mens man akselererer nedover asfalten aldri vil kunne bli noe annet enn et ønske. Men hva om jeg fortalte deg at denne drømmen kan oppnås, og det uten å måtte gå til innkjøp av to supersportsbiler til flere millioner? 

Ville du trodd på meg?

Christine kan bekrefte at det er mulig, da hun kjøpte gavekort på opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest til kjæresten.

“Dette er drømmebilen hans”

“Jeg kom over YouWish.no deres via Facebook, og fant ut at denne opplevelsen var en fin gave til kjæresten min,” forteller Christine.

“Kjæresten min synes opplevelsen var helt fantastisk! Det beste med den var at han fikk prøvekjøre en Lamborghini selv. Dette er drømmebilen hans, så det var jo en drøm som gikk i oppfyllelse,” fortsetter hun og smiler bredt.

Kjenner du noen som kunne tenkt seg å prøvekjøre to sportsbiler i verdensklasse?

“Det beste minnet er at kjæresten min ble lykkelig”

“Det beste minnet fra opplevelsen er kjæresten min ble lykkelig, og at han hadde det kjempegøy!” sier Christine stolt.

Da kan man vel si at gaven var en skikkelig innertier?

“Det å kunne få en opplevelse i gave må være den beste gaven man kan få nå i voksen alder. Og det er garantert noe jeg kan tenke meg å gi bort igjen,” legger hun til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er opptatt av sportsbiler? Da er opplevelsen, Ferrari vs Lamborghini Speedtest en helt rå gave! Gi bort en uforglemmelig kjøreopplevelse der mottaker får teste kreftene i to av verdens mest eksklusive supersportsbiler – Ferrari F12 Berlinetta og Lamborghini Huracan. Her vil man få kjenne på en fart som vil ta pusten fra de aller fleste – det vil garantert gi minner for livet!

  • Kjør Ferrari F12 Berlinetta & Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En prøvekjøring og en akselerasjonstest per bil
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av