Caroline (26) fra Holmestrand opplevde endelig at en drøm gikk i oppfyllelse – “Dette er en gave du har for evig”

Kjenner du noen som er glad i hunder og snø? Noen som hadde blitt kjempeglade for muligheten til å tilbringe noen herlige timer i snøen med søte, flinke og glade hunder? Som setter pris på spektakulær vinternatur og friluftsliv? Da bør du gjøre som familien til Caroline (26) fra Holmestrand! De valgte å gi henne og samboeren et gavekort på den uforglemmelige opplevelsen Hundekjøring i julegave.

Tror du Caroline ble fornøyd?

“Noe jeg har ønsket å prøve i mange år!”

“Samboer og jeg fikk opplevelsen av familien min til jul. Dette er noe jeg har ønsket å prøve i mange år!” sier Caroline og smiler bredt. “Opplevelsen var fin og lærerik! Jeg fikk endelig prøve hvordan det var å både sitte i slede og styre den.” 

“Det var helt nydelig både å se hvordan det funker, hvordan hundene jobber og landskapet. Det beste var å styre sleden selv. Det var tungt, men utrolig gøy og spennende. Å få det til i det mest utfordrende føret de hadde hatt i år, ga enda mer mestringsfølelse,” fortsetter hun.

Her tar man utfordringer på strak arm!

“Halvtimen det vanligvis hadde tatt, tok en time,” sier Caroline, før hun raskt legger til: “Og det gjorde oss ingenting, altså, Det bare sier litt om hvordan føret var!” 

“Dette er noe vi begge vil gjøre igjen!”

“Samboer og jeg byttet halvveis. Han startet å styre og jeg startet i sleden. Dette er noe vi begge vil gjøre igjen!” innrømmer hun. 

“Også er det hundene, da. Huskyer er min favorittrase. Jeg har to huskyer hjemme hos mamma. Kosen med de flinke hundene før og etter kjøring var også en koselig del av opplevelsen!” forteller Caroline. 

Kjenner du noen som ønsker å prøve hundekjøring?

“En drøm som endelig har gått i oppfyllelse”

“Jeg sitter igjen med gode minner og en drøm som endelig har gått i oppfyllelse. Dette er noe vi definitivt skal gjøre igjen. Gjerne mange ganger!” fortsetter hun fornøyd. 

“Jeg synes det er helt supert å få opplevelser i gave. Det er så fint å kunne få noe man virkelig ønsker seg og har lyst til. Noe som man kanskje ikke ellers tar seg råd til. Så at flere går sammen og spleiser på en så fin opplevelse er helt supert. Og det er mye bedre enn ting, spesielt ting du egentlig ikke har bruk for,” resonnerer hun.

“Dette er en gave du har for evig, du husker de fine opplevelsene,” sier hun videre.

Hva sier du? Blir hundekjøring neste gave til noen du er glad i?

Til slutt spør jeg Caroline om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv. Hun trenger ikke lang betenkningstid: “Ja, jeg kunne tenkt meg å gi bort opplevelser selv til de rette personene,” avslutter hun smilende, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • En fantastisk turopplevelse på 5-8 kilometer kjøring
  • Møt glade og ivrige hunder som elsker jobben sin
  • Opplev nærkontakt med spektakulær natur og herlige hunder
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av