Birthe (29) fra Oslo fikk en bursdagsgave hun aldri kommer til å glemme av sin bestevenninne

Vi har alle godt av å få utløp for litt frustrasjon og sinne i ny og ne. Men det å faktisk få akkurat det utløpet man faktisk ønsker er lettere sagt enn gjort. Det er jo tross alt ikke som at man bare kan gå rundt og ødelegge ting når man er litt irritert, selv om man kanskje gjerne skulle ønsket at man kunne. 

Men du? Du kan faktisk det!

Birthe (29) fra Oslo fikk gavekort på Anger management date i bursdagsgave av bestevenninnen sin, og det ble en bursdagsgave hun aldri kommer til å glemme!

“Uvant å få lov til å knuse ting”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen av min beste venninne, i anledning bursdagen min. Opplevelsen var morsom!” forteller Birthe.

“Det var uvant å få lov til å knuse ting på den måten, men veldig gøy,” fortsetter hun lattermildt.

Det kan jeg god forstå, Birthe!

“Det aller beste var å få lov til å slå løs med balltre på ulike ting, og at vi fikk velge egen musikk. I tillegg ble vi tatt imot av en veldig hyggelig ansatt som veiledet oss i sikkerhet,” sier hun videre.

“Digg å kunne herje helt fritt”

“Jeg sitter igjen med minner om en morsom opplevelse, og hvor digg det var å kunne herje helt fritt,” sier Birthe og smiler. “Det å få en opplevelse i gave er kjempegøy! Annerledes og fint. Så er det jo sosialt at man gjør noe sammen også.”

Når Birthe får spørsmål om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv, nøler hun ikke. “Absolutt!” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som nettopp har mistet jobben eller gått ut av et forhold? Eventuelt bare noen som kunne hatt godt av å gå litt amok med et balltre? Anger Management date er den perfekte gaven for frustrerte venner eller kjærester! Kjenn adrenalinet pumpe og lytt til den tilfredsstillende lyden av knuste glass. Overrask med en uforglemmelig date!

  • 20 minutters tilfredsstillende hærverk med din partner
  • Knus 21 ulike enheter med balltre og brekkjern
  • Få utløp for frustrasjon og en god latter i godt selskap
  • Inkluderer briefing og omkledning

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord: