Bård (61) fra Nesbyen ble imponert da han tredde inn i ginens verden – “Bare supert!”

Kjenner du en hjemmebrygger som kunne tenke seg å lære mer om bryggeprosessen til de profesjonelle bryggeriene? Noen som liker å sette seg inn i historie og teknikk til hvordan du oppnår et best mulig resultat med drikken som produseres? Da bør du gjøre som søsknene og onkelbarna til Bård! De valgte å gå for et gavekort på opplevelsen Ginsmaking med destilleriomvisning til Bårds 60-årsdag.

Tror du gaven ble en innertier?

“Jeg brygger selv øl, så det var veldig interessant”

“Jeg fikk gavekort på denne opplevelsen av mine søsken og onkelbarn til min 60-års feiring. Ettersom jeg selv brygger øl, så var det å høre historien fra destilleriet om hvordan de har kommet frem til de forskjellige smakene på de typer drikke de har veldig interessant,” forteller Bård.

«Prosessen bak hvordan de siler ut den beste delen av spriten, og at det er norskprodusert, var bare supert!” fortsetter han.

En ypperlig gave til en som er glad i god drikke, med andre ord!

“Lærte hvordan vi fikk best mulig frem smakene i de forskjellige typene”

“Vi lærte også hvordan vi best mulig fikk frem smakene i de forskjellige typene gin og akevitt: Ved å puste godt ut, så ta en slurk og svelge, og deretter puste inn og smake,” sier han fornøyd.

“Opplevelsen hadde en veldig god foredragsholder, trivelige lokaler og trivelige folk i baren. Du kunne jo også få kjøpt deg forskjellige drinker som da inneholder egne produserte varer,” legger Bård til og gir en tommel opp.

“En super gave å få”

“En opplevelse er en super gave å få. Det blir nok noen gavekort fra YouWish til både slekt og venner heretter,” sier han avslutningsvis, og smiler bredt.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i gin? Hva med å overraske vedkommende med opplevelsen, Ginsmaking med destilleriomvisning? Ta med deg pappa eller en god venn å se, lukt og smak dere gjennom seks forskjellige typer gin. Det vil bli en interessant, lærerik og smakfull aften!

  • Lær om Norges gin industri
  • Seks interessante smaksprøver
  • Omvisning i destilleriet og laboratoriet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av