Aslak (28) – En dag med full fart og brede smil på bilbanen

Kan du tenke deg hvordan det føles å sette seg bak rattet i en supersportsbil, kjenne selvtilliten vokse for så å vri om nøkkelen og høre hvordan motoren ruser igang? Akkurat dette fikk Aslak Bogen fra Oslo oppleve. Han mottok nemlig opplevelsen, «Porsche Driver Experience» i bursdagsgave fra sin kjæreste.

“Det var kult å få testet to av mine drømmebiler,» sier Aslak. Det beste med hele opplevelsen var å kjenne på den sinnsyke akselerasjonen i bilene,» smiler han.

Kjenner du en bilentusiast som også kunne tenke seg å oppleve dette?


Full fart og brede smil

«Man får kjenne på bilenes respons og handling før man får lov til å gi bånn gass på akselerasjonstesten,» forteller 28 åringen. «Jeg sitter igjen med minner fra en super dag med full fart og brede smil. Jeg synes det er kjempeflott få en opplevelse i gave – det er absolutt noe jeg kunne gitt bort i gave selv også,» sier han avsluttende.

Om opplevelsen

Trykk gassen i bånn, kjenn adrenalinet pumpe og nyt hestekreftene i en av verdens mest omtalte supersportsbiler! Med dette gavekortet får man sitte bak rattet i drømmebilen Porsche 911 Carrera 4 GTS og teste bilens egenskaper i en akselerasjonstest, en slalombane og på landevei.

  • Kjør en rå Porsche 911 Carrera 4 GTS
  • Fire akselerasjonstester og to slalomløyper på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *