Asbjørg (66) fra Oslo tok en “walk down memory lane” – “Vi fikk et spark i baken til å gjøre noe helt annet enn vi ellers ville ha gjort!”

Kjenner du noen som hadde satt pris på muligheten til å slippe styret med å planlegge og lage middag? Noen som fortjener en hyggelig kveld på en restaurant, hvor man får alt servert uten å måtte løfte en finger? Hvor gode smaker og kvalitetstid står i fokus? 

Da bør du gjøre som vennene til Asbjørg (66) fra Oslo, og overraske med et gavekort på Indisk for to!

Kjenner du noen som er fan av indisk mat?

“Vi gikk gjennom en del av byen hvor vi ikke hadde vært på mange år”

“Vi fikk en opplevelsesgave av venner i forbindelse med at vi giftet oss. Valget falt på å bestille middagen litt tidlig på en fredag. Det var en fin dag og vi dro til byen. Vi var innom på Kaffebrenneriet i et område med mange unge studenter,” forteller Asbjørg.

“Etterpå gikk vi til restauranten gjennom en del av byen hvor vi ikke hadde vært på mange år. Da kunne vi oppleve mye nytt og snakke om hvordan alt var for en del år siden,” fortsetter hun med et smil. “Vi ble tatt godt imot på restauranten – det var tidlig på fredag og fortsatt ikke så mange mennesker på restauranten –  vi fikk veldig god service.”

Personlig digger jeg tidlige middager – hva med deg?

“Vi fikk gode anbefalinger”

“Det var også interessant å se hvor mye takeaway mat som ble levert ut fra denne restauranten. Vi tenkte at kombinasjonen av at det var tidlig fredag og at det bor mange unge i området St. Hanshaugen kunne være årsaken,” funderer Asbjørg. 

“Det var veldig mange retter på menyen, og vi fikk gode anbefalinger og var fornøyd med de rettene vi valgte. Vi tok oss god tid med maten, og i tillegg spanderte vi også på oss en god indisk vin,” legger hun til.

Frister det deg like mye som det frister meg?

“Vi fikk et spark i baken til å gjøre noe helt annet enn vi ellers ville ha gjort”

“Etter middagen vandret vi tilbake til sentrum, og var også innom Mathallen hvor det «sydte og kokte» med masse mennesker som var ute og hygget seg,” sier hun og smiler bredt.

“Det aller beste ved opplevelsen var at vi fikk et spark i baken til å gjøre noe helt annet enn vi ellers ville ha gjort!” fortsetter hun lattermildt. “Det ble en flott dag for oss begge to og at vi opplevde alt sammen.”

Kunne ikke vært mer enig, Asbjørg!

“Jeg sitter igjen med gode minner om en flott dag sammen med den jeg er glad i! Vi synes det er veldig fint å få en opplevelse i gave; da vil man ofte gjøre noe/oppleve noe annet enn det man gjør i det daglige. 

Asbjørg nøler ikke når hun får spørsmål om en opplevelse er noe hun kunne tenkt seg å gi bort selv. “Ja, absolutt! Det er jo ofte slik at mange i vår alder har skaffet seg det man ønsker seg, og at dagene ofte kan bli litt like; da er en «ny» opplevelse en fin gave!” avslutter hun, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Fortjener verdens beste venn, søster eller bror en ekstra oppmerksomhet i hverdagen? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på opplevelsen Indisk for to? Her kan man glede seg til et godt måltid laget fra bunnen, på tradisjonelt indisk vis. Lidenskapelige kokker sørger for at maten er av høy kvalitet, uavhengig av hvilken av de utvalgte hovedrettene som frister mest. Dette er den perfekte gaven hvor kvalitetstid og god mat står i fokus!

  • Et nydelig indisk måltid for to
  • Tradisjonsrik hovedrett full av deilige smaker
  • Nyt kvalitetstid og god mat i hyggelige lokaler

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av