Åsa nøt en kveld med gode smaker og ny kunnskap – “Fikk smake på så mange forskjellige viner i forskjellig prisklasse”

Vi er nok mange som har stått på Vinmonopolet, foran et hav av vinflasker fra ulike regioner, og følt oss ganske lost. Skal man gå for rød eller hvit? Fransk eller italiensk? Fyldig eller tørr? Spørsmålene er mange, og selv om det står en god del informasjon om hver enkelt vin på hylla, kunne denne informasjonen for mange like gjerne stått på gresk.

Kjenner du deg igjen?

Med et gavekort på Vinkurs og smaking får man en god innføring i et utvalg viner, slik at valget hvertfall kan bli litt enklere neste gang man er på polet. Bare spør Åsa, som fikk gavekort på akkurat den opplevelsen av kjæresten sin.

“Lærerik og spennende”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen i bursdagsgave av kjæresten min. Opplevelsen var lærerik og spennende,” forteller Åsa.

“Jeg syns det beste var at vi fikk smake på så mange forskjellige viner i forskjellig prisklasse,” fortsetter hun fornøyd.

Det hadde jeg også satt pris på, Åsa!

“Kunnskap om hva som kjennetegner de ulike stedene”

“I ettertid sitter jeg igjen med kunnskap om ulike vinregioner i Frankrike og hva som kjennetegner vin fra de forskjellige stedene,” sier hun videre.

“Jeg synes det er veldig fint å få opplevelser i gave, og tilbringe kvalitetstid sammen med de jeg er glad i.

Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv,” legger hun til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du en som interesserer seg for vin og dens forskjellige smaker? Da vil et gavekort på vinkurs med smaking av franske eller italienske viner være helt perfekt! Her vil mottaker selv få velge tema. Overrask mor, far eller søsken med et dypp inn i vinens verden – det vil bli en herlig smaksopplevelse!

  • Velg mellom fransk eller italiensk vin som tema
  • Svært dyktig vinekspert leder vinkurset
  • Lær om klima, jordsmonn og druesorter
  • Smakstrening av relevante viner