Aravinth (27) – «Noe av det kuleste jeg har opplevd»

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en supersportsbil? Farten, lyden, designet og akselerasjonen vil toppe hele opplevelsen, og kan virkelig ta pusten fra hvem som helst. Dette fikk Aravinth fra Oslo kjenne på, da han fikk opplevelsen, «Kjør Lamborghini» i bursdagsgave av sin kone. «Det var en overraskelse av min kone. Opplevelsen gikk faktisk ikke opp for meg før jeg satt bak rattet,» sier Aravinth.

Hvem øsnker du å overraske med en drøm som blir til realitet?

En ubeskrivelig følelse

«Opplevelsen var utrolig bra! Det beste var å kjenne på susen av adrenalinet som bruset gjennom hele kroppen – det var en helt ubeskrivelig følelse!» smiler Aravinth. «…Og selføvlgelig det å kjøre en Lamborghini Huracan!» legger han til.

«Noe av det kuleste jeg har opplevd»

«Vi kjørte inn til Gardermoen Racebane hvor vi ble møtt av noen flotte folk som jobbet der. Jeg sitter igjen med bare gode minner etter denne opplevelsen! Det må være noe av det kuleste jeg har opplevd!» gliser Aravinth. «Dette er virkelig en fin opplevelse for mennesker som er glad i både bil og adrenalin! Dette er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi bort. Det er fint med opplevelsesgaver – fordi det ikke er noe man kommer til å glemme med det første.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Kjør Lamborghini vil være den perfekte gaven for bror, far eller onkel som lenge har drømt om en kjøretur full av testosteron!

  • 5 minutter effektiv kjøring i en rå Lamborghini Huracan
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *