Anne-Lise (53) fra Sandvika – “Jeg følte meg som en dronning!”

Det er viktig å ta godt vare på føttene sine ettersom de jobber hver eneste dag. Det er disse som holder oss oppe i hverdagen, og som tar oss dit vi ønsker å gå. Men det å faktisk godt vare på dem er ikke alltid like enkelt, og det er altfor lett å la være å sette av tid til den type egenpleie. 

Kjenner du noen som hadde hatt godt av litt pampering av føttene?

Da bør du gjøre som bonusdatteren til Anne-Lise (53) fra Sandvika! Hun ga nemlig sin kjære bonusmamma et gavekort som ble brukt på Spapedikyr i bursdagsgave. 

“Jeg fant salongen rett ved der jeg jobber!”

“Jeg fikk gavekort fra YouWish i bursdagsgave fra min kjære bonusdatter i fjor. Det var meningen vi skulle overnatte i svevetelt, men pga. sykdom og operasjon forsvant hele fjoråret,” starter Anne-Lise. “Da jeg skulle bestille tur i år, hadde ikke sesongen for svevetelt startet, så jeg begynte å lete etter alternativer.” 

“Og da fant jeg Pari’s salong rett ved der jeg jobber! Jeg gikk for Spapediky med shellac” fortsetter hun med et smil. 

Beleilig og behagelig – kan det bli bedre?

“Jeg følte meg som en dronning!”

“Opplevelsen var helt fantastisk! Atmosfæren var rolig og behagelig,  det var også hun som utførte behandlingen. Jeg følte meg som en dronning!” forteller Anne-Lise, og smiler fra øre til øre.

“Føttene fikk en skikkelig omgang med pleie, og så var det shellac. Valgte en nydelig farge og den er faktisk like fin nå etter 7 uker! Jeg har anbefalt dette til flere av mine venninner,” fortsetter hun entusiastisk.

Hvem unner du en mulighet til å føle seg som en dronning?

“Det var helt supert å få dette i gave! Da kan man skjemme seg selv bort litt,” legger hun til.

“Jeg har faktisk kjøpt en opplevelse gjennom YouWish til mannen min til hans bursdag!” sier Anne-Lise avslutningsvis, og gleder seg til å se mannens reaksjon.

Om opplevelsen

Vil du unne noen du er glad i et behagelig pust i bakken? Gi bort en deilig spapedikyr for føttene! Her får man nyte en velværende behandling som gjør godt for føttene og etterlater huden silkemyk. Dette er den perfekte gave for en som fortjener å bli bortskjemt. En spamanikyr vil holde føttene sunne samtidig som den vil hjelpe gavmottaker å slappe helt av.

  • 30-50 minutters behandling
  • Et deilig, mykgjørende fotbad
  • Skrubb og massasje av føttene, klipping og filing av negler

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av