Ann-Charlott (27) fra Kongsberg – “Noe jeg aldri hadde opplevd før”

Noe godt i glasset i godt selskap er noe alle setter pris på. Ingenting er som å ta seg tid til de man er glad i, så hvorfor ikke gjøre en opplevelse ut av det en gang i blant? Ann-Charlott fra Kongsberg ga opplevelsen Ølsmaking for to i julegave til samboeren sin og ble med selv.

Tror du gaven falt i smak hos samboeren hennes?

“Jeg er ikke så veldig glad i øl, men…”

“Jeg kjøpte gavekort på opplevelsen til samboeren min i julegave, så fikk jeg bli med på opplevelsen selv,” forteller Ann-Charlott. “Opplevelsen var veldig morsom!” 

“Vi fikk vite mye om de forskjellige ølene. Jeg er ikke så veldig glad i øl, men jeg fant faktisk en jeg likte veldig godt!” fortsetter hun.

Hm, kanskje jeg bør dra på ølsmaking selv?

“Noe jeg aldri hadde opplevd før”

“Det beste med opplevelsen var at man lærte såpass mye om de forskjellige øltypene. Både jeg og samboeren min sitter igjen med veldig gode minner i etterkant,” innrømmer hun fornøyd. “Det var noe jeg aldri hadde opplevd før.”

“Dette er absolutt en gave jeg kunne gjerne kunne gitt til flere,” legger hun til avslutningsvis, og smiler bredt. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse som ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av