Anette (50) fra Nord-Odal fikk en getaway i 50-årsgave av gode venner – “Gavekort er perfekt!”

Vi kjenner vel alle noen som både fortjener og hadde hatt godt av en liten getaway i ny og ne. Noen som hadde satt pris på muligheten til å bare komme seg bort fra hverdagens mas og kjas. Muligheten til å tilbringe kvalitetstid med en man er glad i, uten å måtte tenke på noe som helst utenom hverandre. 

Hvem tenker du på når du leser avsnittet over?

Gode venner av Anette (50) fra Nord-Odal ga henne et åpent gavekort fra YouWish til 50-årsdagen, som hun brukte på en herlig getaway på Hotellovernatting for to!

“En flott gave med mange valgmuligheter”

“Jeg fikk gavekortet mitt av gode venner på min 50-årsdag. Det var en flott gave, med mange valgmuligheter. Jeg hadde en flott overnatting på Stavern,” forteller Anette.

“Jeg sitter igjen med minner om hyggelig kvalitetstid med en god venninne, trimturer, god mat, skravling og avslapping,” fortsetter hun og smiler.

Frister det kanskje med en venninnetur?

“Gavekort er perfekt”

“Gavekort er perfekt! Det er mange ulike aktiviteter/opplevelser å velge mellom. Man kan eventuelt legge i litt penger selv dersom man vil høyne verdien på opplevelsen,” sier hun videre, før hun legger til: 

“I år skal jeg gi bort gavekort i julegave!”

Om opplevelsen

Hva med en liten getaway? Slå dere fri fra hverdagens rutiner, legg vekk mobil og oppvask, og dra på en miniferie sammen! Hotellovernatting skal være en tid uten bekymringer, hvor man ikke trenger å ofre en tanke til daglige gjøremål. Bare sjekk inn og pust ut. Ta med deg kjæresten på hotellovernatting og nyt en natt for to mens dere blir tatt godt vare på.

  • Hotellovernatting for to personer
  • En overnatting med frokost inkludert
  • En herlig miniferie venter!

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av