Anett (43) fra Lillestrøm – “En bekreftelse på at man kan fortsatt kjenne på forelskelsen, selv etter å ha vært gift i 19 år”

Kjenner du noen som fortjener litt luksus i hverdagen? Kanskje det er på tide å unne din bedre halvdel med en eksklusiv miniferie i uforglemmelige omgivelser? Hvor dere kan legge hverdagen til side og bare fokusere på hverandre? 

Da bør du gjøre som mannen (og barna) til Anett (43) fra Lillestrøm! De ga henne nemlig en helt unik bursdagsgave med et gavekort på opplevelsen Mirror Cabin.

Tror du Anett ble glad for gaven?

“Man fikk en egen ro av å være der”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Mirror Cabin i bursdagsgave av min mann og tre barn. Opplevelsen var fantastisk!” starter Anett.

“Vi overnattet fra onsdag til torsdag, og fikk et nydelig avbrekk i hverdagen. Det beste var at man fikk en egen ro av å være der, hvor det ikke var noe klesvask eller husarbeid som måtte gjøres. Alt vi skulle gjøre av å bare slappe av. Og det var helt nydelig! Jeg storkoste meg sammen med mannen min,” sier hun videre med et stort smil.

Et godt tips til neste bursdagsgave eller julegave. Eller hva?

“Man fortsatt kan kjenne på forelskelsen, selv etter å ha vært gift i 19 år”

“Jeg sitter igjen med minner om den flotte beliggenheten, atmosfæren, og et herlig avbrekk i hverdagen. Det var også en fin bekreftelse på at man fortsatt kan kjenne på forelskelsen selv etter å ha vært gift i 19 år,” sier hun lattermildt, med et drømmende blikk.

Jeg spør Anett om hva hun syns om det å få en opplevelse i gave, og om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse selv. Svaret kommer umiddelbart.

“Det var en helt fantastisk gave, da opplevelser blir mer og mer verdsatt. Jeg har faktisk tenkt på å gi bort denne opplevelsen som en bryllupsgave til venner som skal gifte seg neste år,” sier hun til slutt og smiler lurt. 

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en unik overnattingsopplevelse? Hva med å overraske din bedre halvdel med en helt spesiell perle av en hytte? Mirror Cabin er plassert på et fredelig sted, hvor man kan puste inn den uberørte skjønnheten i omgivelsene. Med fantastisk utsikt over vakker natur, er dette stedet for kos og avslapning.

  • Opplev en bemerkelsesverdig speilhytte
  • Et deilig boblebad eller badestamp til privat bruk
  • Nyt komfort og luksus i en bortgjemt perle

Les mer om opplevelsen her >