Amund (33) – Fikk en drømmeopplevelse på bilbanen

Du trykker lett på gassen og ruller ut fra hjemmet. Du skrur på radioen og hører på en behagelig sang mens du er på vei til jobb eller andre ærender for dagen. Du vinker i det du kjører sakte forbi naboen og ut på forkjørsveien. Amund Thoen Welde fra Kongsberg fikk oppleve det helt motsatte av dette!

Amund fikk nemlig opplevelsen, Ferrari Driver Experience i bursdagsgave av familien sin. «Dette er forsåvidt den beste gaven jeg noensinne har fått hvis jeg skal være ærlig!»

Et utrolig fint komplement til gavegiver, er du ikke enig?

Noen av Norges råeste gatebiler

«Det beste med opplevelsen var det ukjente – og å få en sniktitt inn i en hverdag med av noen av Norges råeste gatebiler.»

Amund fikk oppleve en viss ærefrykt i det å tre inn i et coupe miljø fullspekket av cutting edge teknologi. «I løpet av noen sekunder er man 10 år i hodet og får spontant masse sommerfulgler i magen. Det er helt merkelig hvor mye det påvirker en å sitte og kjøre slike biler. Man blir helt satt ut, på en god måte!»

En slik følelse er ikke ofte man får, så når den dukker opp må man virkelig ta vare på øyeblikket. 

Livet er for kort til å ikke ha det gøy!

«Denne opplevelsen fikk meg til å sette meg noen ekstra mål fremover i livet. Etter å ha fått oppleve slike biler burde jeg selge huset og kjøpe meg telt så jeg kan kjøpe en slik bil istedenfor. Neida! Men livet er virkelig for kort til å kjøre kjedelige biler. Det er en klisjé setning, men akk så sant 🙂 Jeg kan skrive under på at jeg vil mer enn gjerne oppleve dette igjen til neste vår.»

Om opplevelsen

Trykk gassen i bånn, kjenn adrenalinet pumpe og nyt hestekreftene i en av verdens mest omtalte supersportsbiler. Med dette gavekortet får man sitte bak rattet i drømmebilen Ferrari 458 Italia og teste bilens egenskaper i akselerasjonstest og slalombane.

  • Kjør en rå Ferrari 458 Italia
  • Fire akselerasjonstester og to slalomløyper på lukket bane
  • Veiledning av en erfaren instruktør
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder

Les mer om opplevelsen her

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *