Amalie (28) fra Oslo fikk kjøre BMW på racerbane – “Skikkelig adrenalinrush!”

Mange drømmer nok om å kunne sette seg bak rattet på en tøff bil og kjenne hestekreftene gripe fatt i kroppen i det man trykker ned pedalen og akselererer ut fra startstreken. Adrenalinet som vekkes til liv i det man vrir på rattet gjennom svingen på en ordentlig racerbane er noe som knapt kan sammenlignes med noe annet. 

Bare spør Amalie (28) fra Oslo, som fikk gavekort på Kjør BMW på racerbane i julegave av et familiemedlem!

Kjenner du noen som hadde blitt glad for muligheten til å prøve seg bak rattet på en racerbil?

“Skikkelig adrenalinrush!”

“Jeg fikk dette gavekortet i julegave av et familiemedlem. Og det var et skikkelig adrenalinrush! Kort introduksjon fra ansvarlig, deretter bak rattet og ut på banen med ‘min egen’ BMW. Kjempegøy opplevelse,” forteller Amalie.

“I etterkant sitter jeg igjen med minne om at det var en veldig gøy opplevelse og hyggelig gave å få!” sier hun videre.

Kanskje du får idéer til hva du skal ønske deg til jul i år?

“Veldig hyggelig og personlig”

På spørsmål om hva Amalie syns om det å få en opplevelse i gave trenger hun ikke lang tenketid. “Det syns jeg er veldig hyggelig og personlig! Ekstra hyggelig om det er en opplevelse man kan dele med den som gir den i gave,” fortsetter hun. 

Det er jeg helt enig i, Amalie!

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv! En opplevelse er en veldig koselig gave å gi om man finner noe som passer til den personen som skal motta,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Elsker din bedre halvdel adrenalin, fart og spenning? Da er Kjør BMW på racerbane en helt rå gave! Overrask verdens beste kjæreste, bror eller pappa med fartsfylt gave, hvor den heldige gavemottakeren får kjøre 10 runder i en kraftig BMW på racerbane. Dette er en opplevelse som garantert vil sette fart på hjerte og bli et minne for livet!

  • 10 runder i en rå BMW
  • Kjenn kraften fra en imponerende bil på kroppen
  • Opplev en enestående fartsopplevelse, og oppfyll guttedrømmen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av