Alexander (32) fikk en heftig Top Gear Driving Experience som innfridde alle forventninger

Alexander fra Jessheim fikk Top Gear Driving Experience fra sin kone i bursdagsgave. “Opplevelsen var veldig fin og omhandlet høyt tempo, slik jeg liker det! Det var veldig hyggelig instruktører og og ikke minst bra og fine biler!”

Kjenner du også noen som kunne tenkt seg en opplevelse som dette?

En hastighet fra 0-240km/t på noen få sekunder

Vi hadde en herlig time på banen. Jeg fikk to turer på dragracebane og kom opp i en hastighet på ca. 240 km/t på bare noen få sekunder! Det beste med hele opplevelsen var banekjøringen jeg fikk tilslutt. Jeg kunne tenkt meg å kjøre 2-3 runder til og prøve å få det til prefekt!

Den ultimate supersportsbil-pakken

Dette er den ultimate supersportsbil-pakken til en man vil overraske med noe helt unikt! På Top Gear Driving Experienve får man sette seg bak rattet i fire av de desidert råeste bilene som finnes på norske veier! Disse bilene har 2200 hestekrefter – noe som vil ta pusten fra de aller fleste.

Hadde du turt å sette deg bak rattet til en heftig supersportsbil?

Opplevelser hjelper å legge kjedelige hverdager bort

Opplevelser er kjempe fint å få i gave. Denne opplevelsen hadde jeg elsket å gjort igjen – og jeg hadde elsket å delt andre opplevelser med familien min. Det er nettopp de som gir livet mitt farger og fyller dagene med godt humør. Opplevelser hjelper å legge kjedelige hverdager bort, og heller gjrøe de om til noe spennende. Derfor ville jeg ha delt opplevelser med familien min. Jeg synes gaver som er opplevelser er supert å gi bort til noen man er glad i.

Trykk gassen i bånn og nyt hestekreftene i fire av verdens mest omtalte supersportsbiler, vel vitende om at du har 40 minutter med fart og spenning foran deg!

Om opplevelsen

Gi bort den ultimate supersportsbilopplevelsen, der mottakeren får kjøre fire luksusbiler med en samlet verdi på nesten 10 millioner kroner og motorkraft som vil ta pusten fra de fleste!

  • Kjør Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS, Audi R8 V10 Plus og Lamborghini Huracan
  • To akselerasjonstester og en slalomløype på lukket bane per sportsbil
  • 10 minutter bak rattet i hver bil
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • Topphastigheter på over 300 km/t
  • Opplevelsen tar 60 minutter til sammen med briefing, teori og 40 minutters effektiv kjøring

Les mer om opplevelsen her: https://youwish.no/opplevelser/top-gear-airfield1

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *