Aleksander (22) fikk en dag av de spesielle med opplevelsen, Ferrari vs Lamborghini Speedtest

En fart som vil ta pusten fra de aller fleste, hestekrefter som er mer aggresive enn man før har møtt og et utseende som vil imponere – dette er en opplevelse som garantert vil gi minner for livet! Aleksander Berg Stiansen fra Grimstad fikk opplevelsen, Ferrari vs Lamborghini Speedtest av moren til datteren sin.

“Opplevelsen var helt fantastisk! Jeg ble godt tatt imot og fikk forklart alt på en tydelig og ordentlig måte. Ferrarien jeg skulle prøve var dessverre på reparasjon, noe som gjorde at de stilte med litt andre biler jeg kunne velge mellom å kjøre. Da falt mitt valg på Porsche GTS noe som var utrolig artig!” forteller Aleksander.

Hvilken av de to sportsbilene tror du falt mest i smak?

Fy flate for en bil!”

“Først fikk jeg kjøre Porsche, hvor alt jeg lurte på om bilen ble besvart på en veldig profesjonell måte. Så fikk gi full gass hvor jeg virkelig fikk kjenne på farten! Jeg satt igjen med et stort smil om munnen,” gliser Aleksander. “Etter Porschen hoppet jeg rett inn i Lamborghinien og det var stor forskjell når jeg fikk gi bånn gass ut på rettstrekket! Fy flate for en bil! Etter opplevelsen fikk jeg spørsmål om hvordan det var, og om det sto til forventningene, og ja, det gjorde det virkelig!” forteller Aleksander entusiastisk.

Kjenner du noen som har et ønske å prøvekjøre noen så rå biler?

En dag av de spesielle

“Jeg sitter igjen med et fantastisk godt minne, og at min egen BMW aldri blir den samme igjen. Nå har jeg fått kjent på ordentlige biler med kolossalt mange hestekrefter! Dette er en dag av de spesielle! Jeg kjører vogntog til vanlig og er utrolig interessert i kjøretøy – dette gjorde meg i alle fall ikke mindre interessert” ler Aleksander.

“En opplevelsesgave slår alt av andre ting man kan få i gave fordi en opplevelse er noe man sitter igjen med og kan se tilbake på i lang tid,” avslutter den fornøyde 22-åringen.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er opptatt av sportsbiler? Da er Ferrari vs Lamborghini Speedtest en helt rå gave! Gi bort en uforglemmelig kjøreopplevelse der mottaker får teste kreftene i to av verdens mest eksklusive supersportsbiler. Her vil man få kjenne på en fart som vil ta pusten fra de aller fleste – det vil garantert gi minner for livet!

  • Kjør Ferrari 458 Italia og Lamborghini Huracan
  • To akselerasjonstester og en slalåmløype på lukket bane per sportsbil
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *