Ågot-Irene (59) fra Stavanger – “Det var så spennende helt fra vi bestilte bord”

Å ta seg en tur ut og nyte en bedre middag utenfor hjemmets fire vegger er noe de aller fleste kan sette pris på og bli glad for. De herlige aromaene som siver ut fra kjøkkenet og vekker matlysten mens man skanner menyen for å finne det som frister mest. Den behagelige bakgrunnsmusikken som skaper ekstra god stemning. Og ikke minst det hyggelige personalet som sørger for at man føler seg velkommen, og at man har alt man trenger uten å måtte løfte en finger.

Høres ikke det magisk ut? 

Ågot-Irene (59) fra Stavanger kan anbefale akkurat det, da hun og mannen nøt Italiensk for to i flotte omgivelser.

“Det var så spennende helt fra vi bestilte bord”

“Det var mannen min som fikk gavekort på Italiensk for to i bursdagsgave, fra sønnen vår og samboeren hans,” forteller Ågot-Irene..

“En helt topp opplevelse. Det var så spennende helt fra vi bestilte bord,” fortsetter hun. “Vi synes alt var så bra. Vi ble høflig mottatt på stedet, og bord og alt var klart. Maten smakte nydelig. Vi bestilte dessert selv i tillegg.”

Hvem ville du unnet en italiensk middag for to?

“Det var den beste gaven vi kunne fått”

“Jeg sitter igjen med minner om en god opplevelse som vi gjerne gjør igjen. Det var den beste gaven vi kunne fått,” smiler hun. 

“Det var en glimrende idé sønn og samboer hadde funnet på til oss. Helt topp. Vi har enda et gavekort på sjokoladesmaking, som vi skal bruke i vår og som vi også fikk av dem. Det gleder vi oss til,” deler Ågot-Irene entusiastisk.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse selv i gave,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Er det på tide med litt kvalitetstid sammen med verdens beste venn eller søster? Da er opplevelsen Italiensk for to den perfekte gaven! Her får man nyte en velsmakende italiensk middag i godt selskap. Måltidet er laget av kun de beste råvarer, nøye plukket ut av dyktige kokker, og man velger selv blant et utvalg deilige hovedretter som gir mest vann i munnen. Her står god mat og hygge i fokus. Buon appetito!

  • Et nydelig måltid for to
  • Velg blant utvalgte hovedretter nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nyt kvalitetstid og et lite stykke Italia

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord: