Adélie (31) fra Oslo – “Opplevelsen var helt fantastisk!”

Kjenner du noen som liker å prøve nye ting? Noen som tar en utfordring på strak arm og sier “Dette får jeg til” med et smil hver gang de får muligheten til å prøve noe de aldri har gjort før? Da bør du gjøre som mannen til Adélie (31) fra Oslo! Han overrasket henne med en virkelig unik julegave – nemlig et gavekort på Prøv hestepolo.

Fikk du plutselig en idé til julegave til en du er glad i?

“Jeg ble veldig godt ivaretatt av en svært hyggelig trener”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Prøv hestepolo i julegave av mannen min,” starter Adélie. “Opplevelsen var helt fantastisk!”

“Jeg ble veldig godt ivaretatt av en svært hyggelig trener og fikk ri på en veldig trygg hest. Det beste var å gjøre noe jeg elsker fra før av – å ri på hest, samtidig som jeg tester noe jeg aldri har gjort før – hestepolo,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som er glad i hester?

“Jeg sitter igjen med en god mestringsfølelse”

“Jeg sitter igjen med en god mestringsfølelse, og er imponert over hvor snill og veltrent hesten min var,” forteller Adélie med et smil. 

“Det å lage gode minner er veldig mye verdt, og ofte både mer spennende og mer personlig enn det å få en ting i gave. Jeg har selv gitt en opplevelse i gave før, og vil nok gjøre det igjen,” legger hun fornøyd til avslutningsvis.

Om opplevelsen

På utkikk etter en gave til en som liker å prøve nye ting? Da er et gavekort på Prøv hestepolo et fantastisk alternativ! Her får gavemottaker spille polo i liten gruppe med instruktør som viser alle triksene. Hestepolo er en morsom opplevelse man garantert kommer til å huske!

  • Ca. 90 minutter hestepolo
  • Snille og gode hester
  • Ledes av erfaren og kyndig instruktør
  • Ingen erfaring nødvendig – passer nybegynnere
  • Opplev en morsom og annerledes sport

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av