Odd Inge fikk et nytt syn på vin takket være en minneverdig 50-årsgave

Vinens verden er nesten uendelig, med et stort antall regioner, druer og lagringsprosesser som resulterer i de mange ulike vintypene som finnes i dag. Det betyr også at kunnskapen er om vin også er uendelig. Men, man trenger ikke å være erfaren vinkjenner eller sommeliér for å dra nytte av en hyggelig vinsmaking. Bare spør Odd Inge, som fikk et gavekort på opplevelsen Vinsmaking i 50-årsgave av sine søsken!

Kjenner du noen som hadde likt å lære mer om vin?

“Har et nytt syn på analyse av viner”

“Jeg fikk dette gavekortet i 50-årsgave av mine søsken. Jeg opplevde de som profesjonell og engasjerte, hvor jeg lærte mye. Nå har jeg et nytt syn på analyse av viner,” forteller Odd Inge.

“Det beste med opplevelsen var selve analysen av vinen. Vi lærte at selv ganske like viner kan være ulike,” fortsetter han. 

“De som drikker vin burde lære mer om det”

“Å få en opplevelse i gave var helt supert. Jeg er blitt glad i vin, og syns det er veldig nyttig å lære mer,” innrømmer Odd Inge fornøyd.

“En opplevelse er helt klart noe jeg kunne tenkt meg å gi bort i gave selv. De som drikker vin burde lære mer om det, særlig det å kombinere vin med mat,” sier han avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om opplevelsen “Vinsmaking” her >


Publisert

i

,

av