Karen (23) fra Trondheim – “Dette er noe av det kuleste og flotteste jeg noen gang har opplevd”

Leter du etter en unik opplevelse til en som er glad i naturen? Noen som er glad i vinter og snø? Da bør du gjøre som samboeren til Karen (23) fra Trondheim, som bestemte seg for å overraske henne med en virkelig enestående overnatting. Han gikk nemlig for et gavekort på opplevelsen Snøhotell!

Kjenner du noen som hadde likt å overnatte på snøhotell?

“Noe jeg vil anbefale alle”

“Jeg og min samboer liker å gi hverandre gaver i bursdags- og julegaver, istedenfor ting. Denne opplevelsen fikk jeg i julegave fra min samboer,” forteller Karen. “Dette er noe av det kuleste og flotteste jeg noen gang har opplevd.” 

“Med alt fra knallgod mat, til jacuzzi 900 meter over havet, er dette noe jeg vil anbefale alle. Kjempehyggelig vertskap som til enhver tid var opptatt av vårt velvære. Noen knappe metre fra igloene var også en varmestue man kunne gå inn i dersom man skulle bli kald. (Selv om det definitivt ikke var noe problem med det varme kveldsbadet og den jevne temperaturen på -2 til -4 grader inne i igloen, samt varme soveposer),” fortsetter hun.

“Å kunne bo inni disse igloene var som en opplevelse tatt ut fra film. På morgenen våknet vi til nydelig sol og utsikt utover Åre by,” sier hun drømmende.

En opplevelse som tatt ut fra film – kan det bli mer spektakulært?

“Dette var en opplevelse for livet”

“Vertskapet serverte nydelig, hjemmelaget frokost, der vi ble så mette at vi ikke spiste resten av dagen,” innrømmer Karen lattermildt. 

“Det beste med opplevelsen var det å gå fra den kalde vinden på utsiden av igloen til en lun og vindstille igloo. Det var spesielt. Hit kommer vi definitivt igjen. Dette var en opplevelse for livet,” fortsetter hun entusiastisk.

“Etter turen sitter jeg igjen med en unik følelse av ro og glede. Det å bare være i nuet og ikke bli forstyrret av masse lyder og impulser. Vi hadde en nydelig og solfylt dag i skibakken dagen etter.”

Ja, hva tenker du? Kanskje dette er årets bursdagsgave til din kjære?

“En perfekt gave å få”

“Dette var en perfekt gave å få. Dette er en gave som passer alle fra 5-100 år, da man blir fraktet helt opp. Jeg pleier å være en som er kald av meg, men var ikke kald et eneste sekund. Dette hadde vertskapet god greie på,” smiler hun.

“Jeg har allerede gitt opplevelsen i gave til mine foreldre, og anbefalt den til mange venner. Både min søster og samboeren har også tatt seg turen i ettertid. Foreldrene mine som ikke lenger er veldig gode til beins synes det var en alle tiders gave å kunne føle de mestret naturen som ‘gamle dager’, uten at det ble for krevende for dem,” sier hun avslutningsvis, strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

Leter du etter en unik opplevelse til en som er glad i naturen? Da er Snøhotell den perfekte gave! Gi bort en uforglemmelig natt til din bedre halvdel, en god venn eller et familiemedlem. Dette er en helt spesiell naturopplevelse mottaker vil huske for resten av livet!

  • Privat igloo for to
  • Soveposer tilpasset polarkulde
  • Suppe til middag og frokost er inkludert
  • En eventyrlig opplevelse i vakre omgivelser

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av