Lill (52) fra Asker – “Hun visste ikke hva vi skulle, så det ble en veldig hyggelig overraskelse da vi kom inn på tunet”

Kjenner du noen som fortjener en ordentlig koselig getaway? Noen som setter pris på de enkle tingene i livet, og som ikke trenger å være omgitt av luksus til enhver tid? Da bør du gjøre som Lill (52) fra Asker! Hun overrasket kona si med å ta henne med på den idylliske overnattingen Stabbursnatt!

Tror du gaven falt i smak?

“Hele stedet er jo bare en gedigen lykkepille”

“Jeg fikk gaven til bursdagen fra damene på fotballaget mitt, men covid og andre greier gjorde at det ble glemt litt da. Nå i sommer fylte kona 50 år, så da tenkte jeg at det hadde vært genialt å innløse det som en overraskelse til henne,” forteller Lill. 

“Hun visste ikke hva vi skulle, så det ble en veldig hyggelig overraskelse da vi kom inn på tunet på Bøensætre i strålende sol og med 25 varmegrader! Hele stedet er jo bare en gedigen lykkepille med dyr, fred og ro, kanomuligheter, nydelig badeplass og null stress,” fortsetter hun fornøyd.

“Stabburet var veldig koselig, og hadde det vi trengte. Vi sov både godt og lenge,” innrømmer hun.

Finnes det egentlig noe bedre enn å sove godt og lenge?

“Alt var lagt til rette for en romantisk feiring av den store dagen”

“Dagen etter startet med et bad før frokost. Så fikk vi en omvisning på gården  Det var en sjarmerende utedo på tunet, og alt var lagt til rette for en romantisk feiring av den store dagen,” smiler Lill.

“Alt i alt var det en perfekt gave for oss begge to. Så det ble absolutt en innertier for vår del. Og vi kan absolutt kunne tenkt oss å gi bort en opplevelse når det blir så vellykket som denne ble!” legger hun entusiastisk til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Leter du etter en koselig tur å ta med en du er glad i på? Overrask en du bryr deg om med opplevelsesgaven «Stabbursnatt!» Her vil dere sove i et sjarmerende stabbur i naturskjønne omgivelser hvor den perfekte balansen mellom dyr, natur og mennesker står i fokus. Dette er den perfekte opplevelsesgaven for den som er glad i frodig natur, historie og idyllisk ro.

  • En natt i stabbur for to i naturskjønne omgivelser
  • Nyt historisk atmosfære og føl på harmonisk ro
  • Våkne opp til fuglekvitter og se på de beitende dyrene på jordet

Les mer om opplevelsen her >